ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΗ εταιρία RADIA Μιλτσακάκης & Σια Ο.Ε. δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 1970 κατασκευάζοντας εναλλάκτες και κυψέλες εναλλακτών για κινητήρες, υδραυλικά, αεροσυμπιεστές, βιομηχανική χρήση και ενέργεια.

Με τα σύγχρονα μηχανήματα και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει μπορεί να κατασκευάσει, να αναβαθμίσει και να επιδιορθώσει με συνέπεια και σε σύντομο χρόνο οποιονδήποτε:

εναλλάκτη νερού, λαδιού, αέρος (intercooler), επαγγελματικής ψύξης, καθώς και βιομηχανικούς αυλοφόρους και πτερυγιοφόρους εναλλάκτες οποιουδήποτε μεγέθους.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΣτις εγκαταστάσεις της RADIA στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε ένα χώρο 2500μ2, διαθέτουμε τμήματα: σχεδιασμού από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παράγωγης, δοκιμής, επιδιόρθωσης και συντήρησης, καθώς και ένα πλήρες εξοπλισμένο μηχανουργείο.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία επενδύει σε νέες πρώτες ύλες και σε νέο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό με ρομποτικά συστήματα (cnc), εισάγοντας στην αγορά νέες τεχνικές παράγωγης έχοντας πάντα σαν στόχο την ποιότητα και την απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων του πελάτη.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ


Πιστοποίηση των εργασιών και προϊόντων μας με ISO 9001:2008
Φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία παραγωγής
Διαχείριση απορριμμάτων και ανακύκλωση μετάλλων


ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ

Το πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο της εταιρίας πέρα από την υποστήριξη που προσφέρει στα άλλα τμήματα παραγωγής της εταιρίας, αναλαμβάνει και εξωτερικές εργασίες με ειδίκευση στον τομέα της ναυτιλίας. Έχει τμήμα σχεδιασμού CAD/CAM στελεχωμένο από έμπειρους μηχανολόγους και τα πλέον σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα CNC.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Η εταιρία RADIA εμπορεύεται και διαθέτει στους πελάτες της, ψυγεία για την ψύξη των κινητήρων των οχημάτων, από γνωστούς μεγάλους κατασκευαστές του εξωτερικού ώστε να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις της αγοράς.

+30 2310 753 800

info@radia.gr